Prosjekt – Levert solcelleanlegg 30kW/105-125kWh døgn

NYTT BÆREKRAFTIG PROSJEKT GJENNOMFØRT – SOLCELLEANLEGG 30kW | 105-125kWh døgn

SmartBygg AS har levert i disse dager 30kW solcelleanlegg til en glad privatkunde i Bergen!

Solcelleanlegget kan levere mellom 105 og 125 kWh døgn. Våre paneler leverer strøm uten sol, kun med dagslys!


Solcelleanlegget ble montert på 125m2 flattak/saltak som tilsvarer 1kWh per kvadratmeteren montert solcellepanel.

Batteripakke skal sørge for at kunden bruker kun egenprodusert strøm og selger overskuddet til nettleie.


Solcelleanlegget er koblet opp av godkjent elektrobedrift MB Elektro AS som visste seg det eneste av Bergenske elektroentreprenører som påtatt seg jobben og klarte å koble opp dette avanserte anlegget.

ESS(Energy System Storage), beregnet til å ta i mot strømrpoduksjon fra 56 stk. solcelle paneler montert på 4 forskjellige takflater. BSM585PMB6-60SC shingled solcelle paneler bygget i HJT N-type teknologi leverer 32760W til ESS-en. Innebygd inverteren/omformer gjør om fra 639-669V/DC (likestrøm) til 400V/AC (vekselstrøm).

HJT N-type Solar Panel 585W

Solcelleanlegg har fått en UPS/batteripakke i samme størrelse som selve produserende anlegg. Dette vil sikre kunden egen strøm ved evtentuell strømkutt om natten. En kobinasjon av strømproduksjon med UPS gjør at slikt system er fullstendig selvstendig! Vi selger både lithium og gel-syre batterier beregnet til bruk med solcelleanlegg.

 

Det er stort sett 3fas eller 1fas 230V/AV i husene våre, skjedent 3fas 400V/AV i så fall på eldre hus, dette var en utfordring sier Mariusz Biernat fra MB Elektro, men ved bruk av omformer kan man få veldig mye til. Vi har etablert en ekstra skilletransformator som hjelper kunde å selge strømoverskuddet til nettet.


En slik installasjon trenger eget tekniskrom med god ventilasjon og egen brancelle, selvfølgelig man ikke alle kan få så stort anlegg. SmartBygg AS har mange mindre solcelleanlegg som krever ikke så mye plass og er like god for mindre hus.

Solcelleanlegg Medium – 10kW

Kvalitetsprodukter fra SmartBygg AS har lang produsentens garanti og sikrer kunde best effekt på markedet. Våre solcellepaneler har høyest effektivitet på markedet og er beregnet for Nordisk forhold. Snøsmelting funksjon sikrer kunder med letterevedlikehld.

Med oss blir du enkelt en stolte eier av ditt eget solcelleanlegg, med eller uten batteripakke – som vil produsere fornybar strøm helt av seg selv i lang tid fremover! Spar strøm ved å installere solcellepanel på ditt tak. Ta kontakt med oss epost: post@smartbygg.no eller mobil 464 28 251.