Nytt bærekraftig prosjekt

Nytt bærekraftig prosjekt – solcelleanlegg 33kW med batteripakke 35kWh

SmartBygg AS har levert i disse dager 33kW solcelleanlegg til en glad privatkunde i Bergen!

Dette solcelleanlegget kan levere mellom 105 og 125 kWh døgn. Våre paneler leverer strøm uten sol, kun med dagslys!


Solcelleanlegget ble montert på 22 grader saltak på hus og garasje.

Batteripakke skal sørge for at kunden bruker kun egenprodusert strøm og selger overskuddet til nettleie.


Vår samarbeidspartner MB Elektro AS koblet opp solcelleanlegget til offentlig stømnett.

ESS(Energy System Storage), beregnet til å ta i mot strømrpoduksjon fra 72 stk. solcellepaneler montert på 6 forskjellige takflater. BSM440PMB7-46SC shingled PERC bygget i HJT N-type teknologi kan levere opp til 31680W til ESS-en. Se mer:

Solcelleanlegg har fått en UPS/batteripakke i samme størrelse som anlegget. Dette vil sikre kunden egen strøm ved evtentuell strømkutt om natten. En kobinasjon av strømproduksjon med UPS gjør at slikt system er fullstendig og selvstendig! Vi selger både lithium og gel-syre batterier beregnet til bruk med solcelleanlegg.


EMS/Hybrid inverter ble plassert under tak og veggene ble oppgradert til høyere brannmotstand. SmartBygg AS har mange mindre solcelleanlegg som krever ikke så mye plass og er like god for mindre hus.

Kvalitetsprodukter fra SmartBygg AS har lang produsentens garanti og sikrer kunde best effekt på markedet. Våre solcellepaneler har høyest effektivitet på markedet og er beregnet for Nordisk forhold.

Med oss blir du enkelt en stolte eier av ditt eget solcelleanlegg, med eller uten batteripakke – som vil produsere fornybar strøm helt av seg selv i lang tid fremover! Spar strøm ved å installere solcelleanlegg på ditt eget tak. Ta kontakt med oss epost: post@smartbygg.no eller mobil 464 28 251.