Våtromsprosjekt – bad rehabilitering

Nytt våtromsprosjekt gjennomført – bad rehabilitering for en kunde på Stubs gate i Bergen!

Kunden har kjøpt boligen som oppussingsobjekt, men med attraktivt sentral beliggenhet på Møhlenpris ved Danmarksplass. Enkel planløsning utløste mye muligheter. Utsikt mot Puddefjordsbroen gjør boligen attraktivt av seg selv. Den nye badestranden ved Marineholmen ligger like unna boligen og er svært god å ha sommerstid. Nygårdsparken med flotte lunger og fine familieaktiviteter er blitt en svært populær plass for alle aldersgrupper.

SmartBygg har blitt forespurt om totalrehabilitering av bad, med et fint vindu og skråstilt tak på rommet. Vi forholdt oss umiddelbart positivt, med gitt byggets alder, vannskligheten og utfordringer. Vi liker det og firmanavnet forplikter! Construction Worker Emoji Png, Transparent Png , Transparent Png Image - PNGitem

Etter en grundig gjennomgang med kunde, på planløsning og produktvalg var vi kjapt i gang med rørinstallasjoner i gulv og vegger. Ny varmtvannsberedder har funnet seg plass oppe på løftet for å skape romslig plass til vaskemaskin og tørketrommel. Det lille badet på 6 kvadratmeter har visst seg til en utfordring når kunden forespeilet både badekar og dusj. Men dette måtte vi få til!

15 arbeidsdager etter oppstart sto badet klar til hvitmontering med marmurlansert lysegrå 30x60cm fliser og glans! Kunde ønsker montere selv resterende med tanke på økonomien. Dette er vi ikke imot i disse tunge tider!

Vi takker for tillit og oppdraget!